Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Susah

Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Anda boleh membawanya ke mana sahaja anda pergi, dan ia tidak mendapat berat. Apa itu?

Nama awak.


Ada seorang lelaki yang dilahirkan sebelum ayahnya, membunuh ibunya, dan berkahwin dengan kakaknya. Namun, tidak ada yang salah dengan apa yang telah dilakukannya. Mengapa?

Ayahnya berada di hadapannya ketika dia dilahirkan, oleh itu dia dilahirkan di hadapannya. Ibunya meninggal ketika melahirkan anaknya. Akhirnya, beliau dibesarkan menjadi menteri dan berkahwin dengan kakaknya pada majlisnya..


Apakah perbezaan antara seorang pelajar sekolah dan seorang petani yang memerhatikan ternakannya?

Salah satunya adalah menyimpan fikirannya, sementara yang lain memikirkan stoknya..


Pada tahun 2000, seorang doktor berusia 40 tahun memberitahu anaknya bahawa apabila seorang anak kecil dia memutuskan untuk menjadi seorang doktor dengan melihat laman web internet tentang melakukan pemindahan jantung pada anak anjing dengan jantung yang cacat sehingga anak anjing itu akan hidup normal kehidupan. Saya kemudian berfikir bahawa saya akan menjadi seorang doktor supaya saya dapat membantu orang dengan cara yang sama. Apakah kecacatan dalam cerita ini?

Internet tidak wujud ketika doktor adalah seorang budak lelaki..


 

Baca lagi

Teka Teki
Koleksi 15+Soalan Teka Teki

Koleksi 15+Soalan Teka Teki

Teka teki adalah soalan atau pernyataan yang menawarkan teka-teki untuk diselesaikan. Mereka sering melibatkan pemikiran kritikal di bahagian pembaca untuk mengetahui jawapannya, dan ini menawarkan hiburan yang mencabar. Di sini kita mempunyai koleksi soalan teka...

Teka-Teki Untuk Cinta Anda
Teka-Teki Untuk Cinta Anda

Teka-Teki Untuk Cinta Anda

Teka-Teki Untuk Cinta Anda Orang kaya dan miskin memerlukannya, yang terdesak dan yang puas mahu, pengecut dan pahlawan mengidamnya? Malah, semua orang menginginkannya, tetapi satu-satunya orang yang dapat merasakannya adalah orang yang memilikinya. Apa itu?...