Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Susah

Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Teka-Teki Keras Dengan Jawapan Mudah

Anda boleh membawanya ke mana sahaja anda pergi, dan ia tidak mendapat berat. Apa itu?

Nama awak.


Ada seorang lelaki yang dilahirkan sebelum ayahnya, membunuh ibunya, dan berkahwin dengan kakaknya. Namun, tidak ada yang salah dengan apa yang telah dilakukannya. Mengapa?

Ayahnya berada di hadapannya ketika dia dilahirkan, oleh itu dia dilahirkan di hadapannya. Ibunya meninggal ketika melahirkan anaknya. Akhirnya, beliau dibesarkan menjadi menteri dan berkahwin dengan kakaknya pada majlisnya..


Apakah perbezaan antara seorang pelajar sekolah dan seorang petani yang memerhatikan ternakannya?

Salah satunya adalah menyimpan fikirannya, sementara yang lain memikirkan stoknya..


Pada tahun 2000, seorang doktor berusia 40 tahun memberitahu anaknya bahawa apabila seorang anak kecil dia memutuskan untuk menjadi seorang doktor dengan melihat laman web internet tentang melakukan pemindahan jantung pada anak anjing dengan jantung yang cacat sehingga anak anjing itu akan hidup normal kehidupan. Saya kemudian berfikir bahawa saya akan menjadi seorang doktor supaya saya dapat membantu orang dengan cara yang sama. Apakah kecacatan dalam cerita ini?

Internet tidak wujud ketika doktor adalah seorang budak lelaki..


 

Baca lagi

Teka-teki Logam
Teka-teki Logam Dan Jawapan

Teka-teki Logam Dan Jawapan

Selesaikan Teka-teki Logam yang menyeronokkan! Usik otak anda dengan teka-teki dan jenaka yang membingungkan minda yang menarik ini. Apakah alat berbentuk cawan yang dibentuk daripada unsur logam keputihan? [bg_collapse view="button-blue" color="#ffffff"...

Teka-teki Pintu
Teka-teki Pintu Dan Jawapan

Teka-teki Pintu Dan Jawapan

Pintu telah menjadi sebahagian daripada banyak struktur bergerak sepanjang sejarah, membawa banyak misteri dan beberapa teka-teki pintu yang menarik. Para saintis telah menemui bukti tamadun yang menggunakan pintu sejak zaman Mesir purba. Terdapat banyak artifak...