15 Susah Teka-Teki Untuk Menyelesaikannya

Susah

15 Susah Teka-Teki Untuk Menyelesaikannya

Adakah anda sedang mencari sesuatu yang menyeronokkan untuk dilakukan dalam masa lapang anda? Adakah anda ingin mencabar fikiran anda? Terdapat sedikit orang di luar sana yang mampu menjawab teka-teki yang paling sukar di dunia. Untuk mencari jawapan yang tepat kepada teka-teki keras, anda perlu menjadi individu yang pintar dan pintar. Kebanyakan orang akan berputus asa, sebelum mencapai matlamat mereka. Terdapat banyak teka-teki hebat di luar sana dan anda boleh dengan mudah membuat sendiri. Walau bagaimanapun, memang tidak semua teka-teki sama. Ada yang terlalu mudah, sementara yang lain mungkin kelihatan tidak dapat diselesaikan. Jika anda mencari teka-teki yang paling sukar, anda telah datang ke tempat yang betul. Di sini kita mempunyai koleksi teka-teki susah sangat sukar yang anda ingin selesaikan.

Teka Teki Susah

Ia lebih pendek daripada yang lain, tetapi apabila anda gembira, anda membesarkannya seperti yang terbaik. Apa itu?

Ibu Jari


Saya mempunyai dua kaki, tetapi mereka hanya menyentuh tanah semasa saya berehat. Apa saya?

kereta sorong.


Hijau tetapi bukan kadal, putih tanpa salju, dan berjanggut tanpa seorang lelaki?

leek.


Saya menyebabkan pergerakan sukarela di dalam kenderaan anda. Apa saya?

trak tunda.


Saya tidak hidup tetapi nampaknya, kerana saya menari dan bernafas tanpa kaki atau paru-paru saya sendiri. Apa saya?

flame


Siapa yang dengan leher dan tiada kepala, dua tangan dan tiada tangan? Apa itu?

Baju


Apa yang tidak pernah ketakutan tetapi menjadi boros, tidak boleh membuat burung tetapi boleh membuat kelawar, tidak boleh tinggal di rumah tetapi akan mati untuk memiliki satu. Apa itu?

Pokok


Seorang lelaki membina sebuah rumah dengan keempat-empat sisi menghadap ke selatan. Seekor beruang berjalan melewati rumah. Apakah warna beruang itu?

Putih.


 

Baca lagi

Teka-teki Logam
Teka-teki Logam Dan Jawapan

Teka-teki Logam Dan Jawapan

Selesaikan Teka-teki Logam yang menyeronokkan! Usik otak anda dengan teka-teki dan jenaka yang membingungkan minda yang menarik ini. Apakah alat berbentuk cawan yang dibentuk daripada unsur logam keputihan? [bg_collapse view="button-blue" color="#ffffff"...

Teka-teki Pintu
Teka-teki Pintu Dan Jawapan

Teka-teki Pintu Dan Jawapan

Pintu telah menjadi sebahagian daripada banyak struktur bergerak sepanjang sejarah, membawa banyak misteri dan beberapa teka-teki pintu yang menarik. Para saintis telah menemui bukti tamadun yang menggunakan pintu sejak zaman Mesir purba. Terdapat banyak artifak...