10 Teka-Teki Romantis Yang Menarik

Cinta

10 Teka-Teki Romantis Yang Menarik

Ia sentiasa baik untuk menghabiskan masa yang berkualiti dengan orang yang anda sayangi dan untuk membuat masa itu lebih menarik lagi, anda boleh bermain beberapa permainan dengan mereka dan permainan itu boleh menjadi teka-teki romantis yang boleh menghasilkan beberapa masa yang berkualiti.

Teka-Teki Romantis

Mengapa cinta memerlukan cermin mata hitam dan rotan?

Kerana cinta buta.


Eros adalah teras, manakala cincin adalah simbolnya. Walaupun ia boleh dilihat sebagai suci, selalunya ia dimeteraikan dengan sentuhan. Apa itu?

Perkahwinan.


Saya boleh membuat orang senang saya boleh membuat orang menangis, saya boleh membuat orang mahu saya dan saya boleh memandu orang gila. Apa saya?

Cinta.


Apa yang tidak kelihatan dan membuat orang mengalami gejala seperti berpeluh dan loya, namun orang tidak boleh hidup tanpa ia?

Cinta.


Perkara yang sangat anda telah dilahirkan dengan senang hati kita semua. Ia juga mampu membuat lelaki jatuh, sementara hanya dialami oleh beberapa yang dihargai oleh semua.

Kecantikan awak.


Orang-orang kaya menginginkannya, orang-orang bijak tahu itu, orang miskin semua memerlukannya, dan orang-orang baik menunjukkannya.

Cinta.


Saya agak sesuatu. Saya boleh menjadi kebahagiaan, kesedihan atau ketakutan. Saya boleh tunjukkan atau hanya pergi, tetapi saya akan kembali tidak lama lagi.

Perasaan.


Anda bermain dengan saya apabila anda bosan bosan dan terjebak dengan saya setelah berkahwin. Apa saya?

Cincin anda.


Saya membuat lelaki jatuh. Memiliki beberapa tetapi dihargai oleh semua. Saya di dalam dan di luar juga dan saya membuat lelaki jatuh. Apa saya?

Kecantikan.


Saya mewakili cinta. Saya anak perempuan Syurga dan Laut. Anda boleh jumpa saya di langit di atas, Dan banyak iri kecantikan saya?

Venus dewi.


Apa yang menyebabkan peningkatan kadar denyutan jantung secara tiba-tiba, kehilangan ingatan dan keseluruhan fungsi otak, tetapi bukan dadah walaupun jika itu, maka saya rasa saya akan menjadi penagih? ”

Kesayangan anda.


 

Baca lagi

Teka Teki
Koleksi 15+Soalan Teka Teki

Koleksi 15+Soalan Teka Teki

Teka teki adalah soalan atau pernyataan yang menawarkan teka-teki untuk diselesaikan. Mereka sering melibatkan pemikiran kritikal di bahagian pembaca untuk mengetahui jawapannya, dan ini menawarkan hiburan yang mencabar. Di sini kita mempunyai koleksi soalan teka...

Teka-Teki Untuk Cinta Anda
Teka-Teki Untuk Cinta Anda

Teka-Teki Untuk Cinta Anda

Teka-Teki Untuk Cinta Anda Orang kaya dan miskin memerlukannya, yang terdesak dan yang puas mahu, pengecut dan pahlawan mengidamnya? Malah, semua orang menginginkannya, tetapi satu-satunya orang yang dapat merasakannya adalah orang yang memilikinya. Apa itu?...